Zara Larsson #2

Slänger in lite mer bilder av Zara som jag glömt att lagt ut! Hon är alltid lika fin!
Kamera: Canon eos 450d + canon objektiv 18-55mm

FIXAT!!

Har äntligen fixat bloggen! Lite rasslig pga att typ text å så ser annorlunda ut på mobilen men allt är iaf helt okej, ska fixa lite små detaljer imorgon! Kram på er å hoppas ni stått ut med allt fixande med fil design å menyn här å där!/ Wilma


Blä

Ja de känns lite blä nu.... Allt blir bara fel med designen.... Men imorgon ska jag lägga ner mer tid på å fixa å så ska jag testa att byta tema och se om något blir bättre/ Wilma


Pink lady

vet att det är hur dålig kvalite som hälst men de var rätt mörkt så jag få skylla på de!
Kamera: Canon eos 450d + canon objektiv 18-55mm
 

Holabandola

Hej! Ville bara säga att det mesta har löst sig nu. Det ända är att om man går in på bloggen via mobil så är menyn jättelångt ner:/ om det är någon som vet varför så kommentera gärna. Har inte vart så förut så tror inte att de är webbläsaren men skulle vara tacksam om någon som kanske vet hur man gör skriver de! Öppen för alla förslag!


Orkar inte.....

Hej just nu håller jag på att. Fixa bloggen ifall att den ser lite knepig ut, att jag fixar den beror på att jag märkte att de vart något konstigt när man klicka på kommentera.. Nu är jag så förbaskat trött på dehär... Jag lärde återställa hela stilmallen och kodmallen för att jag inte hittade felet så nu är de som att jag börjar om från början men jag får de inte att se bra ut. På mobilen har hela menyn åkt ner under inläggen men tydligen inte på datorn. Inläggen är jättelångt åt vänster å bläää jag orkar inte men jag måste.... Så nu vet ni! Ska försöka fixa detta så fort jag kan/ wilma


Amerikanska pannkakor !

Jag, Sanna och Tindra var uppe tidigt i går för att plocka blåbär! Sedan gick vi och gjorde amerikanska pannkakor med blåbär i!
 

Colours!

Sanna och jag var ute i skogen och hade en lite färggrannare fotoshoot!
Kamera: Canon eos 450d + canon objektiv 18-55mm

Sommar 2013!

Hej! Blir ett lite senare inlägg nu men who cares. Hade inget å göra så rörde ihop några bilder från denna sommar till ett collage :) bdw så har sommaren varit härlig! Den har gått alldeles för snabbt men jag har gjort mycket roligt så man får väll vara glad för de?! Hur har er sommar varit?:)


Berrys!

Hej! Var nyss uppe i skogen åvanför vårt hus och plockade lite blåbär efter de gick jag tillbaka och gjorde i årdning en skål med mjölk, socker, blåbär och jordgubbar. Jättegott om du frågar mig!
 
Just nu sitter jag inne på rummet och dunkar zara larsson och demi lovato låtar. Ska väll snart gå å ta ett litet dopp i poolen. Skulle vara riktigt kul med lite kommentarer! säg gärna om ni vill att jag ska lägga ut nå kärsilda inlägg t.ex om foto eller något annat! puss på er!
Kamera: Canon eos 450d + Canon objektiv 18-55mm
 

Like the old times

Hej alla kära bloggläsare! igår hade jag och tre vänner en liten fotoshoot hemma hos mig! Vi gjorde så att modellerna bara stod bakom en vit vägg, en klassiker! Tyvär hade vi lite svårt med ljuset så vissa skuggor syns men ni dör inte av de! Jag har inte världens bästa utrustning för att fota inomhus på mörka ställen heller men mina föreldrar ska snart åka till kina så ag hoppas de hittar nå nytt till min kamerautrustning där hehehe har redan skrivit upp lite saker de ska kola efter! men nu till bilderna! Denna gång använde jag en effekt som heter sepia, man måste u testa!
Modell: Elsa & Sanna
Kamera: Canon eos 450d + Canon objektiv 18-55mm

Kräftskiva!

Hej på er! igår åt jag och familjen en riktigt god kräftskiva! så här kommer lite bilder!
 
p.s ( jag vet att jjag inte lägger upp så mycket foto ( bilderna på nagelack å kräftskiva är ju taget med kameran men ni förstår hur jag menar) men det är ju så att jag har haft massa annat och så är ju inte vädret det bästa, hoppas ni förstår!:* )
 

Leopardnails!

testade de nya nagelacken och de var faktist riktigt bra för att bara kosta 10 kr!
 

New in!

hej! Var på dollarstore idag och hittade lite fynd! Sakerna kanske är B-grejer men de duger ju och ett plus för att man får de mesta för under en 50 lapp;) Köpte iallafall ett litet sätt med sminkborstar och penslar för 30 kr och två nagelack för 10 kr/st:)
 

lev i nuet för du får aldrig återuppleva det

Hej! Det blev en lite poetisk rubrik denna gång. Nu tänkte jag lägga upp bilderna från campingen. Inte så många doc men något är det väll:)
 
 Kamera: canon eos 450d + canon objektiv 18-55mm
 
 

Leksand

Hej bloggen! Just nu sitter jag i bilen påväg hem från Leksand. Anledningen till att jag skriver nu då klockan är rätt mycket är för att jag helt enkelt inte har något att göra! Idag har jag mest tillbringat dagen på Leksand sommarland som var sjukt rolig eftersom jag var där med my best friendo Alva och hennes familj. Efter Leksands sommarland åkte vi till deras stuga som de lånar och hade de trevligt med mat, tv, badminton och godis! Kanske en av sommarens bästa dagar! Bjuder på en bild av mig och mina två nya vänner minion 1 och minion 2! Bilden är tagen av en enkel iPhone!

P.s ( glömde ta med kameran till Leksand så tog tyvärr inga bilder:/ men ska försöka ladda upp bilderna från campingen imorgon sen ska jag nog fixa flikar under headern så de blir lättare att bläddra bland kategorierna!:*


Mat!

Hej! Jag har ju vart på camping och det är därför jag inte uppdaterat så bra. Men nu är jag hemma igen! Från campingen har jag fått med mig ett fåtal bilder som jag självklart kommer ladda upp senare men min kamera laddar just nu! Imorgon ska jag åka till ett sommar/vattenland med min kompis sedan ska jag och my family äta middag hos min kompis i deras stuga så KANSKE blir det lite bilder där ifrån!

Blir ett inlägg om mat, dehär vart Sannas och min lunch idag. Från att ha inget till att ha en tacotalrik med pommes! Riktigt gott faktiskt! Kram på er!


Breakfast!

Gjorde en riktigt mumsig frukost för nån dag sen! " smörgåsarna" är två tacobröd som har smält ost, tomater och sallad emellan!
 Kamera: canon eos 450d + canon objektiv 18-55mm

Zara Larsson

Hej alla fina läsare! igår var jag och några kompisar på Gävle stadsfest för att se på Zara Larsson som uppträde. Jag, Sanna och Tindra var där en halvtimme innan för att få bra platser. Och bra platser fick vi! längst fram i mitten! Såklart var kameran med! Så här kommer lite bilder på fina Zara! Ett pluss till dansarna som var otroligt duktiga de med!
 
p.s ( ska iväg på camping ett litet tag och kommer hem på tisdag så blir inte så mkt bloggning tyvär:/ )
 
 
 

Those who come from the most dismal and darkest place may be the most forward-looking and nicest person

 
 
Hej på er! var ute och fotade i skogen då jag hittade den här fina blomman precis intill skogskanten så jag tog med den som modell! Jag har inte berättat det här men min familj håller faktist på med en pool och den är alldeles snart klar! vi har badat några gånger men då hade vi ingen värmepump ikopplad så de var runt 18 grader, kommer lite bilder från de senare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You will always be in my heart

Kamera: Canon eos 450d+ canon objektiv 18-55mm

new nails!

jag hade rätt tråkigt på morgonen och tänkte att jag kunde måla naglarna! vilket jag gjorde. så här kommer resultatet och jag visar även hur jag gjorde!
Om det är något ni inte förstår eller vill veta om nagelacken eller hur man gör så är det bara att komentera!

RSS 2.0